Snøskutersafari på Europas nordligste fastland

Bestill på nettBookinginformasjon
Utflukter på denne siden kan bestilles i forbindelse med Hurtigrutenreiser. Arctic Coast tilbyr også liknende utflukter som kan bestilles via vårt kontaktskjema.

Kjør gjennom den arktiske snø-ørkenen på kraftige skutere.

Snøskuteren er av stor betydning for lokalbefolkningen på Nordkyn. Den er en trivselsfaktor som gjør vinterlandet tilgjengelig for alle, og et praktisk verktøy når man skal transportere utstyr til sine hytter ute i villmarken. På Nordkyn eier 2/3 av befolkningen sin egen skuter, og sesongen varer fra desember til langt ut i mai.

Snøskuter på fjellet

Skuterkjøring i Norge er strengt regulert, og av hensyn til dyreliv, naturen og andre fjellfarende er det en selvfølge at man følger de oppmerkede løyper.

Skuterturer i Lappland og polarnatten

Fra desember til mai arrangeres det to timers skutersafarier mellom Kjøllefjord og Mehamn natt og dag. På turen gjør vi noen stopp for å se etter det polare lyset - nordlyset, stjernehimmelen og måneskinn.

På våre nattsafarier stopper vi ved vår lavvo, der vi serverer varm drikke og fyrer bål. Våre guider forteller om livet her på Europas nordligste fastland og om reindrift på Nordkyn. Våre erfarne guider gir deg full kjøreopplæring, og vi står for alt nødvendig utstyr og varme klær.

Bilder fra våre skuterturer

More information

Nordic Safari
Nordic Safari i nærliggende Mehamn tilbyr også snøskuterturer og andre utflukter.